Tankstation

U kunt bij ons in de shop van het tankstation bijtanken. U kunt bij ons terecht voor een verse kop koffie, een blik of flesje frisdrank, koek, snoepgoed of een belegde broodje. Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment aan motorolie, ruitenvulling, koelvloeistof, AD Blue, Aspen en onderhouds- en schoonmaak producten voor uw voertuig.
Tankstation zijkant
Tankstation winkel

Wat bieden wij?

Naast onze service aan de balie hebben wij op ons pompstation een elektrische laadpaal 24/7 en tijdens openingstijden van de shop een bandenpomp om de banden op spanning te zetten. Bij onze tankeilanden staan emmers water, zodat u uw ruiten kan reinigen. Maar ook plastic handschoenen, die u kan gebruiken tijdens het tanken. 

Via de buitenterminal bij pomp 1 en pomp 2 is het mogelijk buiten openingstijden te tanken via de buitenterminal. Dus 24/7 kunt u bij ons tankstation uw voertuig voorzien van brandstof.

Tanken
Tankstation

Beschikbare brandstoffen

Wij bieden als tankstation de volgende brandstoffen aan: Fuelsave benzine (E10), V-power benzine (E5), Diesel, VP-diesel, V-power en ook Shellina (mengsmering).
En lukt het u niet om zelfstandig te tanken dan kunt u altijd een shop medewerker vragen om u te helpen. Ouderwetse service.

En tankt u bij ons station dan heeft u nog meer voordeel met Shell Miles & Me! 
Shell Miles & Me is ons loyaliteitsprogramma. Scan je (digitale) Air Miles kaart als je tankt, of iets koopt bij ons Shell-station. Krijg regelmatig een extraatje na je bezoek in je Shell App onder Extra's en kies uit een gratis product of Extra Air Miles. Tevens kunt u bij ons Airmiles inwisselen voor korting op de brandstof of voor textiel. 
Heeft u nog geen Airmiles pas? Vraag even aan één van onze medewerkers aan de balie!!
Aanhangwagen
Tankstation 

Aanhanger verhuur

Wij hebben drie aanhangwagens in de verhuur. Een aanhangwagen met huif, een aanhangwagen met loofrek en een open aanhangwagen. Deze aanhangwagens zijn achter ieder voertuig te koppelen en zijn maximaal 750 kg en 2.50 meter lang. Wilt u een aanhangwagen reserveren, bel of mail ons zodat er een aanhangwagen voor u klaar staat.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag
08:00 - 12:15
12:45 - 17:00
Zaterdag en zondag
Gesloten
Openingstijden tankstation
Maandag t/m vrijdag
07:00 - 21:00
Zaterdag
08:00 - 21:00
Zondag
09:30 - 21:00
Contact

Garage Van Veldhuizen VOF
Annerweg 2
9472 KV Zuidlaren
050-4091556
info@garagevanveldhuizen.nl

© 2024 Garage van Veldhuizen
TriplePro Online Marketing logo