Werkplaats

In onze werkplaats verzorgen wij het onderhoud en reparaties aan alle voertuigen. Wij staan voor kwaliteit en service en mochten er reparaties aan uw voertuig dienen te worden uitgevoerd, dan doen wij dit altijd in overleg met de klant. Naast onderhoud en reparaties hebben wij ons eigen bandenhotel, waar zomer- en/of winterbanden kunnen worden opgeslagen. Kleine reparaties zoals vervangen van een accu, koplampen lampen, ruitenwisserbladen, pluggen van een band kunnen vaak ter plekke of dezelfde dag, zodat u snel en veilig weer op weg kunt.
Werkplaats
Garage van Veldhuizen ingang

Informatie werkplaats

Onze monteurs zijn goed opgeleid en volgen hiervoor ook de benodigde cursussen.
Bent u woonachtig in Zuidlaren of omgeving en op zoek naar een betrouwbare garage voor de APK, onderhoud en/of reparatie van uw auto? Garagebedrijf van Veldhuizen VOF verzorgd dit voor u. We keuren alle soorten auto’s en/of bedrijfswagens tot 3500 kg. In onze werkplaats kunt u terecht met uw auto voor zowel onderhoud, APK of reparatie werkzaamheden aan uw auto. Onze werkplaats is uitgerust met moderne apparatuur en opgeleide monteurs.

Wij kunnen voor u verzorgen:
APK keuring, inclusief viergas-, roetdeeltjes- of EOBD meting
Onderhoud aan alle voertuigen, waaronder ook lease auto’s
Airco service
Banden leveren en monteren op velg
Bandenwissel van zomer / winterbanden, eventueel inclusief bandenopslag per jaar
Storing uitlezen via diagnose apparatuur
Schade herstel inclusief reparatie van een ster in de voorruit
Accu testen en/of vervangen
Kleine reparaties ter plekke, zoals ruitenwissers en lampjes
Werkplaats

APK keuring

Verloopt de APK van je auto binnen 2 maanden? Tijd om een afspraak te maken voor de APK keuring. Onze gediplomeerde APK-keurmeesters beoordelen de staat van je auto volgens RDW-regelgeving.

In Europa is het wettelijk verplicht dat iedere auto regelmatig gekeurd wordt. Tijdens de Algemeen Periodieke Keuring (APK) wordt je auto gekeurd op de Europese minimale veiligheids- en milieu eisen. Denk bijvoorbeeld aan de banden, de remmerij, verlichting, schokdempers en uitlaat. De APK mag alleen worden uitgevoerd door RDW erkende bedrijven.

Vanaf 1 januari 2023 is het wettelijk verplicht om bij de APK van de meeste dieselauto's een deeltjestellertest te laten uitvoeren. Tijdens de deeltjestellertest wordt gecontroleerd of de uitstoot van fijnstof nog voldoet aan de wettelijke eisen. Blijkt je roetfilter stuk of te ontbreken? Dan wordt je auto afgekeurd. Je mag dan pas de weg weer op als je het roetfilter hebt laten repareren of vervangen. 

Daarom adviseren we je om vooral tijdig je APK uit te laten voeren. Dat kan al tot 2 maanden vóór de APK vervaldatum.

Mail of bel ons voor een afspraak en wij plannen een afspraak in!
Bekijk contactgegevens ➔
APK keuring
Uitleg over hoe je optimaal gebruik maakt van de airco in je auto
Werkplaats

Airco service

Houd uw auto cool en laat uw airco nakijken en controleren!

Hoe maakt u optimaal gebruik van de airco tijdens de zomer:
 Parkeer in de schaduw
Zet alle portieren even open, voordat u gaat rijden
Zet bij het wegrijden de airco en de ventilatie op maximaal
Rijd de eerste minuten met ramen/schuifdak open.
Zorg ervoor dat de binnentemperatuur onder de 22 gr. komt.
Hoe merkt u dat er iets niet in orde is met het aircosysteem van uw voertuig:
Onvoldoende koelvermogen
Verhoogd brandstofverbruik
Bijgeluiden
Beslagen ramen / condens in uw voertuig
Onaangename geur in uw voertuig
Het is verstandig de airco om de 3 jaar na te laten kijken of deze nog goed functioneert. U kunt bij ons terecht voor het checken van uw airco. Wij zullen deze leeghalen, vacumeren en opnieuw vullen. Bij het vacumeren worden de leidingen vacuüm gezogen, waardoor deze ongewenste elementen uit de installatie wordt gehaald.
Werkplaats

Banden

Wij monteren en demonteren alle soorten en maten banden. Of het nu gaat om zomer, winter- of all season banden, u bent bij ons op het juiste adres. Twijfelt u of het profiel op de banden wel voldoende is, laat het even checken bij ons in de werkplaats. Wij kunnen elk type band leveren tegen een scherpe prijs!

Heeft u een lekke band, door bijvoorbeeld een spijker in de band. Wij helpen u graag en zullen proberen of wij een plug in de band kunnen zetten. Mocht u een nieuwe band nodig hebben, en deze is niet voorradig dan zullen wij een reserve band voor u monteren, zodat u weer veilig op weg kan.

In ons banden hotel kunnen complete bandensets compleet op velg worden opgeslagen. De zomer- en of winterbandensets worden in het voorjaar of najaar gewisseld. En als service worden de banden op spanning gezet en controleren wij tijdens de wissels tevens de remmerij.
Banden opslag inclusief montage 2x per jaar, 
€ 99,95 inclusief BTW  
Onderhoud voor uw auto
Repareren voertuig schade
Werkplaats

Schade aan uw voertuig?

Heeft u schade aan uw voertuig, dan kunnen wij u helpen om uw voertuig bij een erkend schade bedrijf te laten herstellen.
Tevens kunt bij ons bedrijf terecht voor ruit reparatie. Of het nu een ster in de voorruit is, of een gehele ruit welke dient te worden vervangen. Wij kunnen dit voor u verzorgen. En dit kan ook in overleg met uw verzekering.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag
08:00 - 12:15
12:45 - 17:00
Zaterdag en zondag
Gesloten
Openingstijden tankstation
Maandag t/m vrijdag
07:00 - 21:00
Zaterdag
08:00 - 21:00
Zondag
09:30 - 21:00
Contact

Garage Van Veldhuizen VOF
Annerweg 2
9472 KV Zuidlaren
050-4091556
info@garagevanveldhuizen.nl

© 2024 Garage van Veldhuizen
TriplePro Online Marketing logo